Gappies

 

Wie of wat zijn Gappies…

Gappies zijn kleine wezentjes die spontaan uit de schminkpenseel van Schminkkoppies tevoorschijn komen.

 

%alle gappies

Mijn naam is Mariëlle Heuft van Schminkoppies en ik ben de moeder van alle Gappies.

Met mijn fantasie komen deze wezentjes tot leven. Zo zijn er Gappies die met mij mee gaan en Gappies die mijn hobby’s delen.  Een van mijn hobby’s, koken, deel ik samen met Gappie Chefkokkie zodat iedereen kan meegenieten van de heerlijkste recepten

 

 

Meestal zijn de deze wezentjes heel vrolijk en blij en zorgen ze voor een lach op je gezicht, maar ze kunnen zich ook verplaatsen in een griezelig karaktertje tijdens Halloween of een feestend karaktertje tijdens Carnaval.

Ze zijn er in allerlei soorten en hoedanigheden en je kan ze overal tegenkomen.

Ze zijn er overal en altijd. Je ziet ze niet altijd maar echt, ze zijn altijd bij je in de buurt.

Gappies vinden het ook heel leuk om op jouw kinderfeestje te schminken Ze komen gezellig mee feesten of komen ineens tevoorschijn bij een Eye design. Ben je zwanger? of ken je iemand die zwanger is? wat dacht je van een Bellypaint. Ja, Gappies vind je echt overal en nergens.

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste avonturen, nieuwtjes, recepten en berichten van Gappies, registreer u dan hiernaast gratis voor de nieuwsbrief. Regelmatig stuurt Gappies een nieuwsbrief per mail. In de nieuwsbrief lees je allerlei leuke nieuwtjes en avonturen die de Gappies meemaken.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This