Bellypaint

Bellypaint (Buikschildering)

 

 

%Gappie BellypaintBen je zwanger, organiseer je een babyshower

of wil je een origineel cadeau geven? 


Wat dacht je van een mooie
Gappie buikschildering (bellypaint) voor een leuke herinnering aan de zwangerschap.

 

WAT IS EEN BELLYPAINT?

Een bellypaint is een schildering op je zwangere buik. Dit is het mooist vanaf ongeveer de 30e week van de zwangerschap, omdat je buik dan mooi rond is. De bellypaint kan allerlei vormen en maten aannemen: het kan een zelf bedachte schildering zijn, een collage met bloemen, de naam van je kindje, het geboortekaartje, een detail uit de babykamer… Gappies zullen altijd een belangrijke rol spelen in de bellypaint. Vrijwel alles is mogelijk! In onderling overleg komen we altijd wel tot iets moois.

 

 

FOTOSHOOT

Als de bellypaint is aangebracht, maak ik een aantal foto’s van het eindresultaat. Deze foto’s stuur ik dan weer door zodat je ze kan gebruiken voor bijvoorbeeld je geboortekaartje.

 

TIJD


Het aanbrengen van een bellypaint duurt gemiddeld 1,5 a 3 uur. Dit is natuurlijk afhankelijk van het ontwerp; een eenvoudige tekening is sneller klaar dan een ingewikkelde tekening.

 

BABYSHOWER


Het is ook mogelijk om, als verrassing voor de zwangere, een Gappie Bellypaint te laten plaatsen tijdens een babyshower.  Zijn er tijdens de babyshower ook kinderen aanwezig dan kunnen deze, tegen een meerprijs, ook voorzien worden van een baby Gappie design.
Informeer naar de mogelijkheden via het contactformulier.

 

Gappies is onderdeel van Schminkkoppies.

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste avonturen, nieuwtjes, recepten en berichten van Gappies, registreer u dan hiernaast gratis voor de nieuwsbrief. Regelmatig stuurt Gappies een nieuwsbrief per mail. In de nieuwsbrief lees je allerlei leuke nieuwtjes en avonturen die de Gappies meemaken.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This