Bodypaint

Wil je op een originele manier voor de dag komen of ben je op zoek naar een leuke stunt. Wat dacht je van een Gappie bodypaint.

 

WAT IS EEN BODYPAINT?

Een bodypaint is een schildering op je hele lichaam. De bodypaint kan allerlei vormen en maten aannemen: maar Gappies spelen altijd een belangrijke rol in de paint.
Gappies zijn wezentjes die allemaal avonturen beleven over de hele wereld en dus ook op jouw lichaam. In overleg met elkaar bepalen we welk avontuur de Gappies op jouw lichaam beleven. Van alles is mogelijk en samen maken we een te gek design.

 

FOTOSHOOT

Als de bodypaint is aangebracht, maak ik een aantal foto’s van het eindresultaat.

 

TIJD

De tijd voor het aanbrengen van een bodypaint varieert van 1,5 uur tot wel 6 uur. Dit is natuurlijk afhankelijk van het ontwerp; een eenvoudige tekening is sneller klaar dan een ingewikkelde tekening

Voor meer informatie kan je contact opnemen via het contactformulier.

Gappies is een onderdeel van Schminkkoppies.

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste avonturen, nieuwtjes, recepten en berichten van Gappies, registreer u dan hiernaast gratis voor de nieuwsbrief. Regelmatig stuurt Gappies een nieuwsbrief per mail. In de nieuwsbrief lees je allerlei leuke nieuwtjes en avonturen die de Gappies meemaken.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This