EFABE 2016

Posted by on maart 22, 2016 in Alle Gappies, Beroemdheden, Gallerij, Geen categorie | 0 comments

EFABE 2016

EFABE 2016 wat een topweekend was dat.

Wat is EFABE precies ? zal je denken. EFABE 2016 staat voor European Face And Body-art Event 2016. Oftewel een heel weekend in het kader van facepaint en bodypaint. Een feestje. 7 Internationale artiesten waren afgereisd naar Nederland om te gekke workshops voor ons ze te verzorgen. De artiesten waren Mark Reid, Andrea O’Donnell, Anna Wistrich, Jinny, Jocelyn Casdorp, Nick Wolfe en Pashur.  Er was een superjam. Een Vendorroom waar heel veel geld werd uitgegeven aan allemaal schmink en grime benodigdheden.

Uiteraard waren de Gappies ook aanwezig op dit geweldige Event. Van iedere artiest was een alter ego in de vorm van een Gappie aanwezig.

De tweede avond was er een superjam. Heel veel painters gingen lekker los. Wat een genot om te zien. Steeds meer gezichten veranderden in de prachtigste creaties. En ook daar waren de Gappies aanwezig. Een aantal medeartiesten wilde graag “gegappied” worden. Zo gezegd zo gedaan. De volgende artiesten zijn opgetoverd in een Gappie. Alexandra Bakker een geweldige fotograaf. Tera Bakker, zij paint de mooiste realistische dieren die je maar kan bedenken. Gooi, de man die het hele event aan elkaar gepraat heeft. Jessica Grevinga, artieste met de prachtigste nagels en fotograaf Kas Hoogeveen. Samen met andere fotografen hebben zij heel EFABE 2016 op de gevoelige plaat vastgelegd.

Maar dit geweldige event had nooit plaats kunnen vinden als er niet een topteam achter zat die dit alles heeft mogelijk gemaakt.  EFABE 2016 was supergoed georganiseerd en deze mensen verdienen een mega grote opsteker. Superbedankt Danielle Visser, Chris Meerburg, Saskia Timmermans en Richard Nijboer. En natuurlijk ook een opsteker voor alle modellen, vrijwilligers en fotografen. Het was echt een superfeest. Nu 2 jaar wachten op de volgende EFABE. Maar ik heb er nu al zin in.

Gappies is een onderdeel van Schminkkoppies

Wil je niks van de Gappieavonturen missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste avonturen, nieuwtjes, recepten en berichten van Gappies, registreer u dan hiernaast gratis voor de nieuwsbrief. Regelmatig stuurt Gappies een nieuwsbrief per mail. In de nieuwsbrief lees je allerlei leuke nieuwtjes en avonturen die de Gappies meemaken.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This