Inspiration to paint

Posted by on april 14, 2016 in Alle Gappies, Blog, Gallerij | 0 comments

Inspiration to paint

Gappies zijn regelmatig te vinden op Facebook en daar kwamen zij de groep INSPIRATION TO PAINT tegen.

Inspiration to paint is een groep die is opgestart door Abby Ascencio uit Chicago. Eigenaresse van Abby’s Colorful Creations en Pretty Colorful.  Zij is op het idee gekomen om in de maand april iedere dag een design te posten. En niet zomaar een design maar een design met een opdracht. Gappies vind dit een superleuk idee en vooral initiatief. Dus Gappies heeft zich aangemeld en iedere dag verschijnt er tussen al de te gekke designs van medepainters een gappie in het thema van de dag. Sommige zijn makkelijk maar soms is het echt even diep in het creatieve brein van de Gappies graven om met een leuk design te komen. Alle Designs van de maand April zal ik in dit blog ook laten zien. Wie weet kom je zo zelf op leuke ideeën om te schminken.

Bovenstaande designs zijn natuurlijk alleen de designs die de Gappies inleveren maar als jullie gaan kijken op de facebook pagina Inspiration to paint dan zie je pas wat een heerlijke wereld de schminkwereld is. Hoeveel verschillende designs er op 1 onderwerp per dag ingeleverd worden. Een feestje om te volgen en heerlijk voor je creatieve brein.

Heel veel plezier.

Gappies is een onderdeel van Schminkkoppies

Leuk he al die avonturen van Gappies. Wil je nou echt helemaal niks missen? Schrijf je dan in voor de Gappie Nieuwsbrief.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste avonturen, nieuwtjes, recepten en berichten van Gappies, registreer u dan hiernaast gratis voor de nieuwsbrief. Regelmatig stuurt Gappies een nieuwsbrief per mail. In de nieuwsbrief lees je allerlei leuke nieuwtjes en avonturen die de Gappies meemaken.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This