Schminken

Gappies voor jong en oud.

Op zoek naar een professionele schminker voor uw kinderfeest, evenement, bruiloft, markt, opening straatfeest etc. Dan bent u bij Gappies (onderdeel van Schminkkoppies)  aan het juiste adres.
Iedereen wordt voorzien van een origineel Gappies schmink design. Gappies worden geschminkt met professionele waterschmink van Cameleon.

Er kunnen rond de 10 kinderen uitgebreid geschminkt worden in een uur.

Schminken tovert een lach bij alle kinderen op het gezicht.

Gappies passen zich automatisch aan op thema en wensen. Heeft u bijvoorbeeld een Superhelden feestje dan verschijnen er spontaan allemaal Superhelden Gappies. Heeft u een Prinsessenfeestje dan verschijnen er allemaal Prinsessen Gappies. En voor een extra dimensie komen er natuurlijk glitters bij. Maar ook voor de volwassen feestgangers is er een legio aan mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Gappie Eye Design. Daar steel je echt de show mee.

Heeft u een Neon party? Ook daar feesten de Gappies graag mee. Hiervoor wordt speciale neon schmink gebruikt die oplicht onder blacklight. Een geweldige aanvulling op uw discofeestje.

Hoe verwijderd u de schmink?

De schmink is met lauw water en zeep eenvoudig van de huid te verwijderen. Let op !!! Als u heet water gebruikt  dan trekt de pigment in de poriën. Sommige schmink kleuren kunnen een tijdelijk zweem achterlaten. Deze is te verwijderen met een Cameleon zeepje.
Cameleon zeep, scminken

Bestel hier!!

 

 

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste avonturen, nieuwtjes, recepten en berichten van Gappies, registreer u dan hiernaast gratis voor de nieuwsbrief. Regelmatig stuurt Gappies een nieuwsbrief per mail. In de nieuwsbrief lees je allerlei leuke nieuwtjes en avonturen die de Gappies meemaken.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This