Gappies wensen u een fijne Kerst

Posted by on december 17, 2015 in Alle Gappies, Feestdagen | 0 comments

Gappies wensen u een fijne Kerst

Gappies wensen u een fijne kerst en een liefdevol, gezond en creatief 2016.

2015 een bijzonder jaar. Het geboortejaar van de Gappies. Wat is begonnen als een klein tekeningetje is uitgegroeid tot een hele grote Gappie familie. Iedere maand komen er nieuwe Gappies bij. Zo ook eind december. De KerstGappies doen hun intrede. Al zingend wensen ze iedereen een “Merry Christmas” Zingen is echter niet de sterkste kant van de Gappies maar dat mag de pret niet drukken.

Wat meer informatie over de Gappies.

23 april 2015 zijn deze wezentjes geboren. En vanaf die tijd heeft de tijd niet stilgestaan. Ze beleven allerlei avonturen. Delen lekkere recepten. Regelmatig verschijnt er een “Mystery Gappie” of maken ze een mini filmpje. Het was leuk om te zien hoe de mensen reageren op deze leuke wezentjes. Steeds vaker duiken ze op bij collega schminkers. GappiePiet is door heel Nederland gegaan. En wat dachten jullie van de Glittertattoo’s? Het is een geliefde glittertattoo bij vele kinderen. Ook in 2016 hopen de Gappies een beetje vrolijkheid en plezier in de wereld te brengen. Maar ook geven Gappies soms steun in moeilijke tijden. Sterkte Gappie en Beterschap Gappie komen regelmatig langs bij mensen die het nodig hebben. GappieMammie Mariëlle hoort graag van jullie welke Gappie jullie nog graag zouden willen zien. Je kan je verzoeken altijd kwijt via info@gappies.nl.

Deze gezellige Gappies zijn een onderdeel van Schminkkoppies.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste avonturen, nieuwtjes, recepten en berichten van Gappies, registreer u dan hiernaast gratis voor de nieuwsbrief. Regelmatig stuurt Gappies een nieuwsbrief per mail. In de nieuwsbrief lees je allerlei leuke nieuwtjes en avonturen die de Gappies meemaken.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This