Gappie Halloween

Posted by on oktober 29, 2015 in Alle Gappies, Gallerij, Overige, Superhelden | 0 comments

Gappie Halloween

Alle Gappies wensen jou een GAPPIE HALLOWEEN.

Ja, ook Gappies vieren Halloween. Ze hebben allerlei griezelige kostuums en maken er een spookachtig leuk feest van. Alle Gappies verkleden zich en gaan naar Halloween feesten. De kleine Gappies gaan langs de deuren en roepen “GAPPIE HALLOWEEN” en krijgen dan allemaal lekkere snoepjes. Hieronder zie je een aantal van de Gappie kostuums. Maar dat zijn ze natuurlijk niet allemaal. Mama Gappie heeft er vast nog een aantal gemist. Weet jij een leuk Gappie kostuum? Laat het Mama Gappie dan weten via info@gappies.nl en wie weet zie je jouw kostuum bij de Halloween Gappies verschijnen.

Maar waar komt Halloween eigenlijk vandaag? Dat is een heel lang verhaal. Wil je het echt weten. Klik dan maar eens op deze link.

Nu heeft Gappie Chefkokkie ook een belangrijke taak tijdens het Halloween feest. Het is aan Gappie Chefkokkie om te zorgen dat er spookachtig griezelige gerechten op tafel komen bij de Gappies. Zo eten ze mummiebroodjes, mummie tostie, worstenvingers, Bananenspookjes en nog veel meer. Misschien dat Gappie Chefkokkie wel een van zijn recepten prijsgeeft aan jullie. Hou de site goed in de gaten.

GAPPIE HALLOWEEN.

Wil je niks missen van de Gappie avonturen? Schrijf je dan in voor de Gappie Nieuwsbrief
Gappies is een onderdeel van Schminkkoppies

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste avonturen, nieuwtjes, recepten en berichten van Gappies, registreer u dan hiernaast gratis voor de nieuwsbrief. Regelmatig stuurt Gappies een nieuwsbrief per mail. In de nieuwsbrief lees je allerlei leuke nieuwtjes en avonturen die de Gappies meemaken.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This