Mystery Gappie Time !!!!

Posted by on juli 13, 2015 in Beroemdheden, Filmpjes, Gallerij, Mystery Guest | 0 comments

Mystery Gappie Time !!!!

Heb jij de Mystery Gappie van vorige week geraden?

Deze beroemde Tennister is niemand minder dan SERENA WILLIAMS.

Serena Jameka Williams (Saginaw, 26 september 1981) is een Amerikaans professioneel tennisster. Zij is de jongere zus van Venus Williams en de succesvolste actieve tennisster van haar generatie.

Williams heeft alle grandslamtoernooien gewonnen. Daarin heeft ze twintig titels in het enkelspel (elk grandslamtoernooi minstens driemaal), dertien in het damesdubbelspel (allemaal samen met haar zus) en twee in het gemengd dubbelspel veroverd. Tussen 2004 en 2006 lieten haar resultaten te wensen over vanwege blessures. Door haar winst op de Australian Open in 2009 veroverde ze de nummer één-positie opnieuw. In april van dat jaar raakte ze deze titel kwijt aan haar voorgangster, de Russin Dinara Safina, maar heroverde die aan het einde van het seizoen. In 2010 en 2015 won ze dat grandslamtoernooi weer, waardoor zij de meeste Australian Open-titels van iedereen heeft behaald sinds de open era in het tennis, namelijk zes. Zij heeft zodoende de status van één van de beste tennisspeelsters ooit weten te bereiken, ondanks een loopbaan met vrij veel blessureleed. Bij het verkrijgen van dat aanzien speelt mee dat ze meer dan twee keer zoveel grandslamenkelspeltitels heeft veroverd als de gedeelde nummers twee, haar zuster en de inmiddels gestopte Belgische Justine Henin (beiden zeven enkelspeltitels), alsmede haar dubbelspeltitels en haar vier olympische gouden medailles (één in het enkel- en drie in het dubbelspel).

Bron : wikipedia

En ook dit jaar heeft ze voor de 6e keer Wimbledon gewonnen.

 


En dan is het nu tijd voor weer een nieuwe Mystery Gappie.

%Mystery Gappie
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Myspace
  • Tumblr
  • Blogger
  • Print Friendly

 

Weet jij wie het is? Klein tipje van de sluier….. zangeres.

Heel veel succes en tot volgende week.

 


 

Wie o wie zou jij graag terug willen zien. Stuur dan een berichtje naar info@gappies.nl en vertel mij welk bekend persoon je graag  terug zou willen zien en waarom. Wie weet verschijnt jouw bekende persoon dan ook in de Gallerij.

 

Wil je niets missen van de avonturen van alle Gappies? Schrijf je dan in voor de Gappies nieuwsbrief.

Gappies is onderdeel van Schminkkoppies

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste avonturen, nieuwtjes, recepten en berichten van Gappies, registreer u dan hiernaast gratis voor de nieuwsbrief. Regelmatig stuurt Gappies een nieuwsbrief per mail. In de nieuwsbrief lees je allerlei leuke nieuwtjes en avonturen die de Gappies meemaken.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This