Mystery Gappie Time !!!!

Posted by on november 13, 2015 in Beroemdheden, Filmpjes, Gallerij, Mystery Guest | 0 comments

Mystery Gappie Time !!!!

Heb jij de Mystery Gappie van 29 oktober geraden?

 

Hij was niet zo moeilijk he. En heeeeeel toepasselijk voor Halloween

Maar eerst de nieuwe Mysterie Gappie. Weten jullie wie dit is ?? Een makkie denk ik. Zeker gezien de datum van vandaag.

 

Dan nu de oplossing van 29 oktober.

Wednesday Addams

 Wednesday Friday Addams is een lid van de fictieve Addams Family, bedacht door striptekenaar Charles Addams voor The New Yorker.

In de strips had Wednesday nog geen naam. Deze kreeg ze pas toen de strips werden omgezet naar een televisieserie. Charles baseerde de naam van het personage op het bekende rijmpje “Mondays Child”, en dan met name de zin “Wednesday’s child is full of woe”.

Wednesday is de dochter van Gomez en Morticia Addams. Ze is tevens de zus van Pugsley Addams, de kleindochter van Oma Addams en in bijna alle incarnaties het nichtje van Fester Addams.

In de originele serie was Wednesday jonger dan Pugsley, maar in latere series en de films lijkt ze even oud of zelfs ouder te zijn. In The New Addams Family is kort een flashback te zien waarin Wednesday bij de wieg van Pugsley staat, wat suggereert dat ze in deze serie de oudste van de twee kinderen is.

Zoals haar naam suggereert is Wednesday een stil en ietwat pathetisch kind. Ze heeft een bleke huid, zwart haar en komt in vrijwel alle incarnaties nors over. Ze heeft een fascinatie met de dood en het macabere.

In de originele televisieserie was Wednesday nog een vrolijk en opgewekt kind wiens favoriete hobby het opvoeden van spinnen was. Ze deed ook aan ballet, altijd gekleed in een zwarte tutu. Haar favoriete speelgoed was een Marie Antoinettepop, waarvan ze het hoofd had afgehakt met een guillotine. Net als veel leden van de familie had Wednesday artistieke talenten; ze maakte verschillende tekeningen en schreef een gedicht voor haar favoriete spin. Wednesday was aan het begin van de serie zes jaar oud. Een volwassen versie van deze Wednesday werd gezien in de special Halloween With the Addams Family uit 1977.

In de latere films en series kreeg Wednesday haar bekende grimmige persoonlijkheid. Ook ging ze haar broer Pugsley meer en meer gebruiken voor haar experimenten waarbij ze hem fysiek probeerde te verwonden of mogelijk zelfs ombrengen.

Wednesday heeft een sterke band met de butler Lurch.

In de film Addams Family Values kreeg Wednesday haar eerste vriend: een neurotische Joodse jongen genaamd Joel Glicker die ze ontmoette op een zomerkamp. Beiden waren het buitenbeentje van de groep. Aan het eind wordt gesuggereerd dat Wednesday hem dood heeft laten schrikken toen hij begon over hun relatie

bron : Wikipedia

 


 

Wie o wie zou jij graag terug willen zien. Stuur dan een berichtje naar info@gappies.nl en vertel mij welk bekend persoon je graag  terug zou willen zien en waarom. Wie weet verschijnt jouw bekende persoon dan ook in de Gallerij.

 

Wil je niets missen van de avonturen van alle Gappies? Schrijf je dan in voor de Gappies nieuwsbrief.

Gappies is onderdeel van Schminkkoppies

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste avonturen, nieuwtjes, recepten en berichten van Gappies, registreer u dan hiernaast gratis voor de nieuwsbrief. Regelmatig stuurt Gappies een nieuwsbrief per mail. In de nieuwsbrief lees je allerlei leuke nieuwtjes en avonturen die de Gappies meemaken.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This