Mystery Gappie Time !!!!

Posted by on september 14, 2015 in Beroemdheden, Filmpjes, Gallerij, Mystery Guest | 0 comments

Mystery Gappie Time !!!!

Heb jij de Mystery Gappie van 7 september geraden?

 

Hij was niet zo moeilijk.

Het was natuurlijk Gappie Dracula.

Dracula is een Amerikaanse horrorfilm uit 1931, geproduceerd door Universal Pictures Co. Inc.. De film is gebaseerd op de roman Dracula van Bram Stoker. De film geldt tegenwoordig als een klassieker.

Bron : wikipedia

Zelfs in menig kinderserie komt een versie van Dracula voor. Neem bijvoorbeeld Graaf Tel uit Sesamstraat.

Graaf Tel, veelal de Graaf genoemd, is een van de Muppet-personages van Sesamstraat. Hij is een vampier. Volgens het boek ‘Sesame Street Unpaved’ is Graaf Tel geboren op 9 oktober en is hij 1.832.652 jaar oud. Het poppenspel en de originele Engelstalige stem werden verzorgd door Jerry Nelson, de stem van de Nederlandse Graaf Tel is van Wim T. Schippers.

Het doel van de Graaf is om kinderen eenvoudige wiskundige concepten te leren, in het bijzonder tellen. De Graaf heeft een compulsieve liefde voor tellen (aritmomanie): hij wil elk en ieder ding tellen, ongeacht grootte, hoeveelheid, of hoeveel ergernis hij daarmee bij andere Muppets veroorzaakt.

De Graaf lijkt sterk op Béla Lugosi als Graaf Dracula. Hij spreekt met een Duits accent en heeft grote puntige hoektanden. Ook vliegen er vaak vleermuizen om hem heen. Hij gedraagt zich echter niet als een stereotiepe vampier: hij is aardig en kan tegen zonlicht; hij houdt er juist van om buiten te zijn. Dat is in overeenstemming met het principe van Sesamstraat dat monsters niet afschrikwekkend mogen zijn.

Bron: Wikipedia

 


En dan is het nu tijd voor weer een nieuwe Mystery Gappie.

Gappie_turtle[1]
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Myspace
  • Tumblr
  • Blogger
  • Print Friendly
Weten jullie wie dit is??

 

Heel veel succes en tot volgende week.

 

 


 

Wie o wie zou jij graag terug willen zien. Stuur dan een berichtje naar info@gappies.nl en vertel mij welk bekend persoon je graag  terug zou willen zien en waarom. Wie weet verschijnt jouw bekende persoon dan ook in de Gallerij.

 

Wil je niets missen van de avonturen van alle Gappies? Schrijf je dan in voor de Gappies nieuwsbrief.

Gappies is onderdeel van Schminkkoppies

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste avonturen, nieuwtjes, recepten en berichten van Gappies, registreer u dan hiernaast gratis voor de nieuwsbrief. Regelmatig stuurt Gappies een nieuwsbrief per mail. In de nieuwsbrief lees je allerlei leuke nieuwtjes en avonturen die de Gappies meemaken.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This