Garnalenspiezen a la Gappie Chefkokkie

Recept van deze week
Garnalenspiezen a la Gappie Chefkokkie
Het mooie weer is er eindelijk. Dus….. tijd voor de Barbecue. Dit is een heel makkelijk en lekker receptje waar je zeker punten mee scoort tijdens je barbecue. Namens Gappie Chefkokkie…. SMAKELIJK ETEN!!!
INGREDIENTEN 4 PERSONEN
1 handje peterselie, fijngehakt.
6 eetlepels olijfolie
een paar druppels citroensap
1 teen knoflook, fijngehakt
verse peper en zout
250 gram gepelde jumbogarnalen, gepeld en voorgekookt
100 gram gemarineerde knoflooktenen
Sateprikkers
VOORBEREIDING (uurtje van te voren)
Maak een dressing van de peterselie, de olijfolie, het citroensap, de fijngehakte knoflook en peper en zout. Laat de garnalen minstens 1 uur marineren in de dressing. Gebruik je houten sateprikkers leg die dan 1 uur in het water zodat ze niet verbranden op de barbecue.
BEREIDINGSWIJZE
Rijg aan een saté prikker (die je eerst 1 uur in het water hebt gelegd zodat hij niet verbrand) om en om een garnaal en een gemarineerde knoflookteen. Leg ze op een stukje folie op de barbecue totdat ze een beetje kleur gekregen hebben. Eet smakelijk
Wil jij op de hoogte blijven van al het Gappie nieuws? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
Gappies is onderdeel van Schminkkoppies
Alle Recepten van Gappie Chefkokkie zijn ook terug te vinden op Smulweb.
Vergeet je niet op de Gappies te liken??
https://www.facebook.com/pages/Gappies/431350903694461?ref=hl
Recente reacties