Gappie Bellypaint

Posted by on juni 17, 2015 in Alle Gappies, Bellypaint | 0 comments

Gappie Bellypaint

Gappie Bellypaint of Buikschildering.

Wat zijn de mogelijkheden toch eindeloos met de Gappie familie.

Wat dachten jullie van deze zomerse Gappie Bellypaint. Deze bellypaint is gemaakt op mijn oefenbelly “Miep”. “Miep” helpt mij met het oefenen van leuke nieuwe designs maar…… Het is natuurlijk veel leuker om bellypaints te maken op een echte zwangere buik.

Het mooist is de bellypaint als je ongeveer 30 weken zwanger bent. Dan heb je een mooie ronde buik. De paint kan bij je thuis! maar mijn deur staat ook altijd open. Leuk voor je geboortekaartje, kraamkado, babyshower of gewoon voor jezelf.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een babyshower met de Gappies als thema. Ik maak dan een leuke bellypaint bij de zwangere en alle kindjes voorzie ik van een babygappie schminkje. Succes verzekerd.

Op de foto zie je een Zomerse Gappie bellypaint. Heerlijk in een hangmatje genieten van de zon. Samen kunnen we een leuk thema bedenken waar de Gappies in voorkomen.  Zo heb je een bellypaint die super origineel is. Heb je interesse neem dan contact op mij Gappie Mammie Mariëlle.

Gappies is een onderdeel van Schminkkoppies

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste avonturen, nieuwtjes, recepten en berichten van Gappies, registreer u dan hiernaast gratis voor de nieuwsbrief. Regelmatig stuurt Gappies een nieuwsbrief per mail. In de nieuwsbrief lees je allerlei leuke nieuwtjes en avonturen die de Gappies meemaken.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This