Bellypaint Frozen Gappie

Posted by on augustus 5, 2015 in Alle Gappies, Baby, Bellypaint, Gallerij, Overige | 0 comments

Bellypaint Frozen Gappie

Let it go, Let it go.

Frozen…. overal kom je dingen over deze film tegen. En ineens was daar de Bellypaint Frozen Gappie.

Bellypaints blijven geweldig om te maken. En omdat ik niet altijd een zwangere dame in de buurt heb. Maak ik wat ontwerpen op “Miep”. Miep is mijn zwangere paspop die altijd bereid is om “model” te staan als er weer een nieuw idee opborrelt. Dit keer was dat idee “Frozen”. Er zijn natuurlijk al meerdere buikschilderingen gemaakt met dit thema. Dus ik wilde origineel zijn. Zo zijn de Frozen Gappies onstaan. Een Elsa Gappie en een Olaf Gappie. Helemaal leuk als bellypaint maar deze Gappies kunnen natuurlijk ook op een Frozen Feestje geschminkt worden.

Wil jij nu ook zo’n super originele Gappie Bellypaint? Neem dan hier contact op.

Neem van mij aan. Met een foto van een Gappie Bellypaint op je geboortekaartje ben je super origineel. En… van alles is een Gappie te maken. Ik hoop snel jouw buik te mogen versieren met een Gappie Bellypaint.

Gappies is een onderdeel van Schminkkoppies

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste avonturen, nieuwtjes, recepten en berichten van Gappies, registreer u dan hiernaast gratis voor de nieuwsbrief. Regelmatig stuurt Gappies een nieuwsbrief per mail. In de nieuwsbrief lees je allerlei leuke nieuwtjes en avonturen die de Gappies meemaken.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This