Gappie Mammie Update

Posted by on juni 24, 2015 in Alle Gappies, Medische | 0 comments

Gappie Mammie Update

Gappie Mammie Update.

Intussen heb ik, Gappie Mammie, alweer een tijdje onder behandeling bij de fysiotherapeut.

Twee keer per week heb ik een date met de fysiotherapeut. Dat is namelijk heel erg nodig na een revisie van een revisie heup. Snappen jullie het nog een beetje? Even terug naar de fysiotherapeut. Een hele lieve vrouw hoor echt waar…. Maar…. Ik weet het zeker…….

Als je fysiotherapeut bent dan moet je ergens wat masochistisch in je hebben.

De oefeningen die ik krijg om mijn, toch best verzwakte spieren, weer op te trainen zijn wel te doen hoor. En ik doe ze ook braaf want dat is goed voor mij. We moeten namelijk een beenomtrekverschil van maar liefst 6 cm proberen bij te trainen. Dat wordt een flinke klus.

Maar dan. De massage om al dat bindweefsel, dat ontstaan is na na 6 operaties, weer in het gareel te krijgen. Oef, dat is echt heel pijnlijk. Twee keer in de week een flinke massage waar ik echt zweethandjes van krijg. Het is echt even doorbijten. Ach het is voor een goed doel denk ik dan maar.

Nu maar hopen dat mijn knietje een beetje wil gaan meewerken. Helaas is die ook helemaal versleten en moet daar ook een nepper in maar daar hebben wij natuurlijk helemaal geen zin in. Dus braaf luisteren naar de fysiotherapeut. Anders heb ik straks weer een date met Gappie Verhagen.

Blijf de de avonturen van de Gappies volgen… Schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Gappies is een onderdeel van Schminkkoppies.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste avonturen, nieuwtjes, recepten en berichten van Gappies, registreer u dan hiernaast gratis voor de nieuwsbrief. Regelmatig stuurt Gappies een nieuwsbrief per mail. In de nieuwsbrief lees je allerlei leuke nieuwtjes en avonturen die de Gappies meemaken.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This